365/202. ötlet – Színes konyharuhák

Egy jópofa, a konyha stílusához passzoló konyharuha szinte öltöztet – de legalábbis mosolyt csal arcunkra használat közben. Kedvenceinket összegyűjtöttük itt.

De ha igazán különlegeset, és egyedit szeretnétek, rajzoljatok magatoknak saját designt! A lehetőség végtelen – geometrikus formák, betűk/szavak/feliratok, gyümölcs/zöldség…

 

Hozzávalók:

Fehér konyharuha

Színes textilfilcek

Vasaló (textilfilc fixálásához)

Sablon (körökhöz), vonalzó

Kinyomtatott feliratos sablon

Cellux

 

 

1. lépés: Mosd ki, szárítsd meg és vasald is át a konyharuhákat.

2. lépés: Terítsd ki a konyharuhát, és rajzold fel a filccel a mintákat, mintha csak papírra rajzolnál. A körös változathoz használj sablont, illetve szabad kézzel díszítsd tovább.

3. lépés: Ha feliratot készítenél, először tervezd meg (például Photoshoppal, vagy Worddel), és nyomtasd ki, feketén. Ragaszd fel a kinyomtatott feliratot az asztalra, és feszítsd rá a konyharuhát. A felirat kissé átlátszik majd. Rajzold át a textilfilccel.

4. lépés: Attól függően, hogy milyen textilfilcet használsz, át kell vasalnod, vagy 24 órát szárítanod kell, a rögzítéshez.

 

Az ötletért köszönet: Heather via Skip To My Lou

Az elkövetkező egy évben, azaz 365 napban, minden egyes napon, egy újabb “csináld magad”, DIY ötletet osztunk meg Veletek. Gyertek vissza holnap is!

Katt ide, hogy minden nap a postaládádban landoljon a 365 DIY ötlet egyike!

 

 

Szólj hozzá!


Zsuzsi

Zsuzsi a homeLOVE egyik alapító tagja.